Κατάρτιση

  • Eκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης εξ’αποστάσεως: “Μικροβιολογία Νερου”. Πρόγραμμα Κατάρτισης, τρίμηνης διάρκειας (14 εβδομάδων) για νέους επιστήμονες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη μικροβιολογία του νερού, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και την τεχνική τους επάρκεια. Για περισσοτερες πληροφορίες ακολουθήστε το link: https://www.watermicro-eclass.net/?lang=el
  • Eκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης εξ’αποστάσεως: “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ”. Το πρόγραμμα στοχεύει στο να έλθουν σε επαφή οι εκπαιδευόμενοι με: α) κρίσιμους τομείς που αφορούν τη Δημόσια Υγεία, όπως η Ενιαία Υγεία, η Εκτίμηση Επικινδυνότητας στην Υγεία, η Προαγωγή Υγείας, η Αγωγή Υγείας β) τα ζητήματα της πρόληψης και προαγωγής υγείας στο πλαίσιο της σύγχρονης κοινωνίας και των νέων συνθηκών, γ) τα θέματα που σχετίζονται και την ποιότητα ζωής του ατόμου και τους παράγοντες που την επηρεάζουν. Για περισσοτερες πληροφορίες ακολουθήστε το link: https://kedivim.upatras.gr/courses/katartisi-se-krisimoys-tomeis-tis-dim/
  • Eκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης εξ’αποστάσεως: “Ανάλυση Επικινδυνότητας (Risk Analysis) σε Τρόφιμα και Νερά” Σκοπός του προγράμματος είναι η εισαγωγή στην ανάλυση πιθανών κινδύνων (μικροβιολογικών, χημικών, φυσικών) στην βιομηχανία τροφίμων, με στόχο τον έλεγχο της ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων , καθώς και τη διευκόλυνση του διεθνούς εμπορίου. Για περισσοτερες πληροφορίες ακολουθήστε το link: https://kedivim.upatras.gr/courses/analysi-epikindynotitas-riskanalysis-sti-viomi/